Produse VELUX

Ca producator al primelor ferestre de mansarda, livrate in 1942 la o scoala din Danemarca, VELUX a fost si ramane cu un pas inaintea dezvoltarii. Aspectul imbunatatit al ferestrelor este rezultatul aplicarii ultimelor noutati tehnologice, precum si al perfectionarii bazate pe o lunga experienta.

VELUX este o companie multinationala aflata intr-o dezvoltare rapida si constanta. Valorile sale sunt indreptate mai ales spre grija fata de mediul inconjurator, fata de angajati, clienti si produsele fabricate.

Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.
VELUX vine in intampinarea nevoilor fiecaruia, ferestrele sale adaptandu-se oricarui tip de acoperis; concepute in scopul valorificarii spatiului existent sub peretii in plan inclinat, ele reprezinta o imbinare perfecta intre functionalitate si un design modern si elegant fiind un simbol al calitatii si bunului gust.

Ferestrele de mansarda VELUX sunt o modalitate perfecta de a crea o atmosfera unica si atractiva in casa dumneavoastra. Beneficiati de lumina naturala, putand opta pentru nelimitate variante de amenajare.
Ramele de etansare VELUX sunt usor de instalat si asigura o montare sigura pe orice fel de invelitoare fiind realizate din materiale rezistente la coroziune si la conditii meteorologice nefavorabile. Ramele au o culoare care se potriveste componentelor metalice ale ferestrelor de mansarda VELUX. Testarea riguroasa si permanenta a modului de imbinare si a materiilor prime din care sunt produse aceste rame asigura izolarea perfecta.

Dispunand de un potential multifunctional, mansarda poate fi amenajata ca si camere de oaspeti, dormitoare, camere de joaca pentru copii, bai, birouri sau incaperi cu alte destinatii. Spatiul de la mansarda are, pe langa aspectul practic, si un puternic caracter ambiental. Liniile arhitecturale usor atipice, dinamice, determinate de forma acoperisului, imbinate cu iluminarea generoasa si ventilatia, confera personalitate si stil unei astfel de locuinte.

Cerere de Oferta

Pentru a intra in posesia unei oferte de pret, va rugam sa ne contactati cu ajutorul acestui formular de contact