Montaj


Montajul invelitorilor metalice

Montarea invelitorilor metalice se recomanda a se realiza la temperaturi de lucru de peste 0°C si numai de catre persoane specializate. In cazul montarii la temperaturi negative pot aparea microfisuri in stratul de protectie, in momentul indoirii tablei, precum si deplasarea elementelor de fixare din cauza procesului de dilatare – contractie termica.

Pentru a impiedica formarea condensului, cauzat de diferentele de temperatura, intre sipca de sustinere si astereala se monteza o folie speciala anticondens. Rolul acestei folii este de ventilare a straturilor sarpantei, prin evacuarea aerului incarcat cu vapori si de protectie impotriva infiltratiilor de apa

Greutate scazuta
Cu o greutate scazuta, 5Kg/mp, tigla metalica te ajuta sa faci economii: costuri reduse de transport, manipulare si montaj. Iar daca o folosesti intr-un pentru inlocuirea tiglei existente, structura de rezistenta a constructiei va putea prelua fara probleme greutatea acoperisului.

Usor de montat
Tigla metalica Lindab prin programul special de calcul si optimizare se livreaza la comanda, panourile fiind taiate conform necesitatilor tale, respectand configuratia acoperisului. Astfel   pierderile de material sunt minime si se usureaza montajul. 
Red Roof Construct iti pune la dispozitie un pachet intreg de accesorii, suruburi si elemente de tinichigerie, toate pentru un acoperis complet.
Montajul poate fi facut de catre montatorii specializati ai partenerilor autorizati Lindab sau chiar in regie proprie, cu respectarea instructiunilor din ghidul de montaj.

Durabilitate garantata
Rezistenta tiglei metalice Lindab a fos testata in conditiile climei aspre din Scandinavia. 
Si pentru ca ne respectam clientii, iti oferim 15 ani garantie in cazul achizitiei unui sistem complet pentru acoperisul casei tale.