Produse DAKEA

dakea logoPlătiți pentru calitate, nu pentru reclamă-cu Dakea plătiți pentru calitatea produsului care este reflectată în cea mai lungă garanție de pe piață astăzi. Ferestrele Dakea sunt produse în Europa la cele mai înalte standarde de producție posibile.

DE CE DAKEA ?

Next 20 Guarantee   Titan Glass   Max protect   Master Wood   Quick install
 Next 20 Guarantee – garanţie de 20 de ani transferabilă de la un proprietar la altul. Adăugaţi valoare locuinţei dvs. atunci când o vindeţi sau o închiriaţi, pe lângă lipsa de griji câştigată.    Geamul Titan Glass reprezintă noul standard pe piaţa ferestrelor de mansardă. Compoziţia sa inovatoare şi unică asigură confort pentru proprietari şi un excelent plus de performanţă energetică.    Ştim că tăierea unei porţiuni din acoperiş trebuie să se efectueze cu un nivel maxim de siguranţă. Alegând, însă, fereastra corectă puteţi contribui la reducerea riscului de deteriorări majore.  

 Sistemul Master Wood înseamnă durabilitate sporită şi procesare avansată a resurselor noastre de lemn.

 

 Cadrul din folie de protecţie Dakea (RUC) Quick Install reduce semnificativ timpul necesar pentru instalarea ferestrelor de mansardă.

 

 

FERESTRE si LUMINATOARE

 

CONTROL

 

GOOD

 

BETTER

visual-product-windows-and-chassis-control-2   visual-product-windows-and-chassis-good-2    visual-product-windows-and-chassis-better-2

Dakea Control - Luminator cu sistem de blocare a deschiderii

Acest luminator este o soluţie completă (rama de etanşare este inclusă în pachet) şi poate fi deschis în orice poziţie graţie noii balamale cu fricţiune.

Dakea Control înseamnă instalare şi utilizare simplă. Această soluţie convenabilă ca preţ a fost proiectată pentru a asigura aerisirea şi iluminarea spaţiilor neîncălzite, cum ar fi magaziile sau garajele.

Luminatorul Dakea Control este fabricat cu o poziţie de articulare laterală.

De asemenea, acesta este prevăzut cu un sistem de blocare a deschiderii, care vă permite să menţineţi luminatorul deschis la nivelul dorit.

Pentru o instalare cât mai simplă, Dakea Control este o soluţie completă (fereastră cu ramă de etanşare integrată, incluse într-un singur pachet). Luminatorul este livrat cu garnitura integrată din spumă pentru acoperişuri cu învelitori ondulate. Puteţi îndepărta sau ajusta cu uşurinţă garnitura din spumă şi puteţi monta luminatorul foarte uşor şi pe învelitori plate.

Toate luminatoarele Dakea Control sunt corespunzătoare pentru acoperişuri cu învelitori ondulate şi plate, cu pante între 15 şi 60 de grade şi învelitoare cu grosime de până la 90 mm.

Ferestrele Control au o garanţie de 2 ani.

 

Soluţia Good de la Dakea este o fereastră de mansardă convenabilă ca preţ, dar de foarte bună calitate, corespunzătoare pentru proiecte cu buget limitat.

Modul simplu, dar eficient de a obţine lumină, aerisire, izolare termică şi astfel spaţiu de locuit suplimentar sub acoperiş la cele mai rezonabile preţuri.

Dakea Good are o structură cu articulare mediană, având la bază un cadru de lemn subţire, care face ca fereastra să arate mai luminoasă din interior. Prevăzută cu o supapă de aerisire şi un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare, fereastra permite aerisirea comodă a încăperii.

Fabricată fără compromisuri în privinţa calităţii, fereastra Dakea Good este prevăzută cu un strat protector suplimentar de lac şi cu un geam exterior tratat pentru durabilitate sporită şi confort la utilizare. Fereastra Good de la Dakea are o garanţie de 20 de ani.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.

Ferestrele de mansardă Good de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.

 

Soluţia Better de la Dakea este o fereastră de mansardă cu articulare mediană, clasică, de cea mai bună calitate! Performanţă energetică excelentă şi rezistenţă sporită a structurii, care împreună aduc lumină şi siguranţă în orice cămin!

Fereastra Better de la Dakea este prevăzută cu un strat protector suplimentar de lac şi cu geam exterior tratat pentru durabilitate sporită şi performanţă fără griji. Fereastra este prevăzută cu o supapă de aerisire (pentru aerisire pasivă) şi un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare pentru Controlul flexibil şi comod al aerisirii.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. 

Fereastra Better de la Dakea are o garanţie de 20 de ani.

Fereastra Better de la Dakea este livrată cu sistemul Quick Install (RUC) – Cadru din folie de protecţie pentru acoperiş, inclus în pachet.

Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare şi îmbunătăţeşte etanşeitatea structurii.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. 

Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.

Ferestrele de mansardă Better de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.

BETTER PVC

 

BEST

 

BEST PVC

visual-product-windows-and-chassis-better-pvc-2   visual-product-windows-and-chassis-best-2   visual-product-windows-and-chassis-best-pvc-3

Soluţia Better PVC de la Dakea vă aduce toate beneficiile unei ferestre cu articulare mediană, îmbunătăţită de materialul PVC perfect etanş şi uşor de curăţat.

Fereastra etanşă Better PVC de la Dakea este o alegere excelentă pentru bucătărie şi baie, unde acumularea de reziduuri şi umiditatea joacă un rol semnificativ, în timp ce aspectul modern dat de culoarea albă se va potrivi perfect în orice încăpere doriţi să montaţi această fereastră uşor de întreţinut şi de curăţat.

Fereastra Better PVC de la Dakea înseamnă performanţă energetică excelentă, rezistenţă sporită a structurii şi geam exterior călit, care împreună aduc lumină şi siguranţă în căminul dvs.!

Pentru a facilita întreţinerea şi pentru eficienţa performanţei energetice, fereastra Better PVC de la Dakea este prevăzută cu geam Titan Glass cu strat din dioxid de titan – un geam uşor de întreţinut, favorabil mediului, având o valoare U excelentă.

Fereastra este prevăzută cu un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare pentru Controlul flexibil şi comod al aerisirii.

Fabricată fără compromisuri în privinţa calităţii, fereastra are o garanţie de 20 de ani.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.

Fereastra Better PVC de la Dakea este livrată cu sistemul (RUC) Quick Install – Cadru din folie de protecţie pentru acoperiş, inclus în pachet.

Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare şi îmbunătăţeşte etanşeitatea structurii.

Ferestrele de mansardă Better PVC de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.

 

Soluţia Best de la Dakea este o fereastră de mansardă cu articulare în partea superioară, cu performanţe calitative şi energetice excelente.

Best, cu structura sa cu articulare în partea superioară, vă permite să maximizaţi fereastra de mansardă fie pentru a obţine o privelişte mai bună, fie pentru flexibilitate mai mare în privinţa înălţimii de instalare, fie pentru manevrarea mai comodă a cercevelei.

Fereastra Best de la Dakea este prevăzută cu un strat protector suplimentar de lac, cu geam exterior tratat şi grosime sporită a cadrului, pentru durabilitate sporită. Fereastra este prevăzută cu o supapă de aerisire (pentru aerisire pasivă) şi un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare pentru Controlul flexibil şi comod al aerisirii.

Pentru a facilita întreţinerea şi pentru eficienţa performanţei energetice, fereastra Best de la Dakea este prevăzută cu geam Titan Glass cu strat din dioxid de titan – un geam uşor de întreţinut, favorabil mediului, având o valoare U excelentă.

Fabricată fără compromisuri în privinţa calităţii, fereastra are o garanţie de 20 de ani.

Fereastra Best de la Dakea este livrată cu sistemul Quick Install (RUC) – Cadru din folie de protecţie pentru acoperiş şi Kit de izolare termică (IFC) incluse în pachet (gratuit), ceea ce o face să fie cea mai atrăgătoare ofertă de pe piaţă.

Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare şi îmbunătăţeşte etanşeitatea structurii.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. 

Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.

Ferestrele de mansardă Best de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 55 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.

 

Dakea Best PVC este pur şi simplu cea mai bună alegere în cazul bucătăriei sau camerei de baie. În plus faţă de construcţia din PVC rezistentă la apă şi uşor de curăţat, deschiderea de aerisire oferă cea mai bună circulaţie a aerului.

Fereastra Dakea Best PVC de la Dakea înseamnă performanţă energetică excelentă, rezistenţă sporită a structurii şi geam exterior călit, care împreună aduc lumină şi siguranţă în căminul dvs.!

Fereastra este echipată cu deschidere de aerisire suplimentară, care permite chiar şi o mai bună circulaţie a aerului.

Pentru a facilita întreţinerea şi pentru eficienţa performanţei energetice, fereastra Best PVC de la Dakea este prevăzută cu geam Titan Glass cu strat din dioxid de titan – un geam uşor de întreţinut, favorabil mediului, având o valoare U excelentă.

Pentru a afla mai multe despre acest sistem, faceţi click pe pictograma de lângă imaginea produsului.

Fabricată fără compromisuri în privinţa calităţii, fereastra are o garanţie de 20 de ani.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. 

Fereastra Best de la Dakea este livrată cu sistemul Quick Install (RUC) – Cadru din folie de protecţie şi Kit de izolare termică (IFC) incluse în pachet (gratuit), ceea ce o face să fie cea mai atrăgătoare ofertă de pe piaţă.

Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare şi îmbunătăţeşte etanşeitatea structurii

Ferestrele de mansardă Best PVC de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.

 

ACCESORII INSTALARE

 

RAME ETANSARE KSF RAME ETANSARE KTF RAME ETANSARE KUF RAME ETANSARE COMBI KIT IZOLARE TERMICA CADRU PROTECTIE
visual-state-flashing visual-tile-flashing visual-universal-flashing visual-combo-flashing visual-insulating-collar visual-roofing-underlay

Rame de etanşare pentru învelitori plate (KSF)

Ramele de etanşare pentru învelitori plate sunt adecvate pentru materiale de acoperiş plate cu o grosime de 0–16 m (2 × 8 mm).

Partea compactă inferioară a ramei şi părţile laterale segmentate garantează că puteţi instala produsul pe orice tip de material de acoperiş plat, de ex. ardezie naturală, ardezie artificială sau şindrilă.

Rame de etanşare pentru învelitori ondulate (KTF)

Ramele de etanşare pentru învelitori ondulate vă garantează siguranţa şi etanşeitatea instalării pentru toate tipurile de materiale de acoperiş care se încadrează în intervalul de profil cu înălţime de 16–50 mm. Puteţi instala ferestrele de mansardă pe ţiglă plată de peste 16 mm, pe ţiglă-solzi, pe ţiglă de beton, ţiglă de ceramică profilată sau chiar pe acoperişuri din tablă ondulată.

Apărătoarea din aluminiu fără plumb asigură suprapunerea fixă a diverselor tipuri de ţiglă şi învelitori, iar garnitura din spumă rezistentă la precipitaţii asigură etanşarea conexiunilor laterale în condiţii de ninsoare şi ploaie torenţială.

Rame de etanşare universale (KUF)

Acestea sunt compatibile cu orice tip de material de acoperiş în intervalul de profil cu înălţimea de 16–120 m. Apărătoarea din aluminiu extinsă (şi cu grad de plisare mai mare) asigură faptul că le puteţi instala perfect pe ţiglă cu profil ridicat, ţiglă dreaptă sau chiar pe un acoperiş de stuf.

Sistemul de rame de etanşare combi UCX de la Dakea vă oferă nenumărate combinaţii pentru cele mai spectaculoase efecte.

Este flexibil şi simplu, deoarece vă puteţi compune propria soluţie în 3 paşi simpli folosind Instrumentul interactiv de compunere combi

Sistemul de rame de etanşare combi UCX de la Dakea este compatibil pentru materiale de acoperiş ondulate, profilate şi din ţigle înalte (16–120 mm).

Înainte de instalare, trebuie să luaţi în calcul două aspecte:

  1. Distanţa dintre ferestre

  2. Dimensiunea căpriorilor

Kit de izolare termică (IFC)

Conexiunea dintre acoperiş şi fereastră este o zonă critică a întregii structuri. Pentru a asigura izolare maximă, vă recomandăm să folosiţi kitul de izolare termică IFC de la Dakea. Din cauza spaţiului redus dintre fereastră şi căpriori, realizarea etanşeităţii complete poate fi o problemă. Kitul IFC formează un cadru de etanşare în jurul ferestrei, ţinând la distanţă umezeala şi reducând pierderile de căldură. De asemenea, kitul IFC asigură o instalare mai simplă, mai rapidă şi fără defecte.

Acest produs este livrat gratuit ca parte din setul Dakea Best, Dakea Best PVC. Pentru toate celelalte ferestre Dakea, poate fi obţinut ca accesoriu separat.

Fabricat din: PEX (sau PELD) de densitate redusă.

Dimensiunile profilului: 20–30 × 83 mm.

Prevăzut cu o bandă autoadezivă pentru montare simplă şi sigură.

Cadru din folie de protecţie (RUC)

Cadrul din folie de protecţie (RUC) Quick Install de la Dakea reduce semnificativ timpul necesar pentru instalarea ferestrelor de mansardă. Acesta este fabricat din material textil neţesut, din polistiren flexibil, cu rezistenţă mare la rupere, cu un strat protector din poliuretan permeabil la vapori.

Acesta reduce semnificativ durata de instalare, deoarece nu mai trebuie să tăiaţi folia şi să confecţionaţi din bucăţi acest cadru din folie de protecţie. 

Cadrul din folie de protecţie Quick Install de la Dakea este fabricat dintr-o singură bucată fără îmbinări; de aceea, acesta asigură etanşeitate 100%, iar structura pătrată a suprafeţei vă va ajuta să efectuaţi tăieturi drepte dacă este necesar, facilitând şi mai mult instalarea. Este un produs avansat din punct de vedere tehnic, proiectat pentru a proteja acoperişul şi etanşeitatea construcţiei. Are rezistenţă mare la foc, având clasificarea B1 în conformitate cu standardul DIN 4102 şi are o plajă mai largă de toleranţă la temperatură, între -40 şi +80°C.

Acest produs este livrat gratuit în setul ferestrelor de mansardă Dakea Better, Dakea Best,Dakea Best PVC, şi Dakea Better PVC. Pentru Dakea Good, îl puteţi obţine ca accesoriu separat.

Rezistenţă mare la foc. Clasificarea B1 conform standardului DIN 4102

Rezistenţă de rupere la întindere 350 N/5 cm (35 kp/5 cm). Respectă standardul DIN EN 12311 

Impermeabilitate. Etanşeitate (DIN EN 13111).

Rezistenţă la temperatură între -40°C şi +80°C.

 

ACCESORII PENTRU CONFORT

 

ACCES USOR RULOURI EXTERIOARE RULOURI IMPOTRIVA CALDURII JALUZELE RULOURI PERDEA RULOURI OPACE
easy shutter 4-thumb 5-thumb 6-thumb 1-thumb

Dakea (EPC300) Deschizător electric şi (ZAR) Prelungitor pentru mâner

Aveţi probleme cu accesul la fereastra de mansardă? Doriţi să o instalaţi la înălţime mare?

Alegeţi unitatea de control EPC300 pentru o acţionare simplă şi flexibilă.

Unitatea EPC300 este prevăzută cu o telecomandă şi un comutator „de rotire”, care permite reglarea razei de deschidere de la 10 la 40 cm.

Deschizătorul electric EPC300 constă dintr-un motor amplasat într-o carcasă metalică durabilă, o unitate de Control şi un comutator. Motorul este amplasat în partea de jos a ramei ferestrei şi va acţiona deschiderea şi închiderea ferestrei.

Rulouri exterioare – 100% protecţie faţă de exterior

Ruloul exterior este un produs care oferă protecţie multiplă, combinând caracteristicile cele mai dorite de proprietari într-un singur produs excelent:

  1. Protecţie pentru siguranţă
  2. Reducerea semnificativă a zgomotului
  3. Protecţia geamului împotriva deteriorării fizice
  4. Efect de obturare completă a luminii

Rulourile exterioare Dakea protejează ferestrele împotriva ramurilor rupte în timpul furtunilor şi asigură locuinţa împotriva vizitatorilor nedoriţi atunci când proprietarii sunt plecaţi în vacanţă.

Sistemul electric de deschidere permite proprietarului să deschidă şi să închidă ruloul oricând doreşte pentru a putea dormi în linişte, chiar şi atunci când vecinii fac zgomot afară.

Ruloul funcţionează cu un motor tubular de 24 V în 4 paşi. Motorul, unitatea de Control şi telecomanda cu infraroşu sunt incluse în pachetul de instalare a ruloului exterior.

Ruloul exterior este prevăzut cu şipci de aluminiu cu izolaţie dublă, care asigură protecţie sporită împotriva zgomotului şi a căldurii. Şipcile sunt conectate cu o articulaţie din cauciuc, ceea ce măreşte durabilitatea produsului. De asemenea, modul special de proiectare a şipcilor (secţiune transversală curbată) permite fixarea foarte compactă a ruloului atunci când acesta este ridicat, în comparaţie cu alte produse similare de pe piaţă. Puteţi acţiona uşor fereastra de mansardă şi ruloul exterior în acelaşi timp. Secţiunea de bază este fixată pe cercevea, astfel încât puteţi aerisi şi reduce încălzirea prin insolaţie în acelaşi timp, o caracteristică unică a ruloului exterior Dakea.

Ruloul exterior Dakea are o garanţie de 10 ani.

Ruloul exterior este foarte uşor de instalat, chiar şi după instalarea ferestrei de mansardă.

Rulouri împotriva căldurii – preveniţi încălzirea excesivă şi zgomotul ploii şi bucuraţi-vă de privelişte

Aceasta este o opţiune cu adevărat excelentă pentru reducerea căldurii pe timp de vară şi a zgomotului ploii pe vreme rea.

Ruloul extern împotriva căldurii este fabricat dintr-o plasă semitransparentă cu strat protector din PVC, care difuzează în mod plăcut lumina care pătrunde în încăpere şi previne încălzirea excesivă blocând 80% din lumina solară fără a restricţiona priveliştea. Acesta protejează suprafaţa geamului pe vreme ploioasă şi reduce semnificativ zgomotul.

Montat discret în marchiza ferestrei, ruloul este protejat când nu este utilizat.

Fabricat din material foarte trainic cu fibră de sticlă cu strat protector din PVC, acest rulou este rezistent la putrezire şi la murdărire.

Sunt necesare mai puţin de 10 minute pentru instalarea ruloului cu o şurubelniţă, urmând instrucţiunile noastre de instalare pas cu pas, livrate împreună cu toate produsele. Rulourile se potrivesc perfect, nu trebuie tăiate şi pot fi asamblate în 3 paşi simpli.

Instrucţiuni de instalare pas cu pas incluse în pachet.

Rulourile Dakea au o garanţie de 2 ani.

Rulourile Dakea împotriva căldurii sunt compatibile cu ferestrele de mansardă Dakea, DAKSTRA, RoofLITE (cod produs: MIR) şi VELUX®(inclusiv noua generație - V22) (cod produs: MUR).

Controlul luminii – jaluzele interioare

Jaluzelele noastre interioare permit un Control excelent al luminii naturale, cu acel efect veneţian clasic şi elegant. Acestea sunt fabricate din aluminiu, de aceea le puteţi utiliza în baie pentru mai multă intimitate şi umbră.

Fără corzi şi şnururi – jaluzelele Dakea pentru Controlul luminii permit o utilizare simplă, fără şnur.

Şipcile lăcuite din aluminiu le fac ideale pentru medii umede, cum ar fi bucătăriile şi băile.

Un mod elegant şi clasic de a obţine Controlul total al cantităţii şi unghiului de pătrundere a luminii într-o încăpere.

Sunt necesare mai puţin de 10 minute pentru instalarea ruloului cu o şurubelniţă şi un ciocan, urmând instrucţiunile noastre de instalare pas cu pas, livrate împreună cu toate produsele. Jaluzelele se potrivesc perfect, nu trebuie tăiate şi pot fi asamblate în 3 paşi simpli.

Instrucţiuni de instalare pas cu pas incluse în pachet.

Jaluzelele Dakea au o garanţie de 2 ani.

Jaluzelele Dakea pentru Controlul luminii sunt compatibile cu ferestrele de mansardă Dakea, VELUX®(inclusiv noua generație - V22), FAKRO®, Optilight®, Keylite®, Starlite®, RoofLITE şi DAKSTRA.

Lumină difuză – rulouri perdea

Ruloul perdea vă asigură acel efect atât de popular al luminii uşor difuze. O opţiune practică şi ieftină pentru a aduce umbra în camera de zi, în camera copiilor şi în orice alt loc în care aveţi nevoie de umbră.

Fără corzi şi şnururi – ruloul nostru perdea are un mecanism de rulare simplu şi rezistent, care permite poziţionarea simplă a ruloului la 3 niveluri diferite.

Fabricat din poliester, ruloul este trainic şi poate fi curăţat uşor.

Sunt necesare mai puţin de 10 minute pentru instalarea ruloului cu o şurubelniţă şi un ciocan, urmând instrucţiunile noastre de instalare pas cu pas, livrate împreună cu toate produsele. Rulourile se potrivesc perfect, nu trebuie tăiate şi pot fi asamblate în 3 paşi simpli.

Instrucţiuni de instalare pas cu pas incluse în pachet.

Rulourile Dakea au o garanţie de 2 ani.

Rulourile perdea Dakea sunt compatibile cu ferestrele de mansardă Dakea, VELUX®(inclusiv noua generație - V22), FAKRO®, Optilight®, Keylite®, Starlite®, RoofLITE şi DAKSTRA.

Obturarea luminii – rulouri opace

Rulourile noastre opace obturează complet lumina transformând ziua în noapte oricând doriţi, ceea ce le face o alegere excelentă pentru Controlul luminii în dormitor.

Fără corzi şi şnururi – ruloul nostru opac glisează pur şi simplu într-un cadru cu profil subţire din aluminiu.

Acest mecanism uşor de utilizat permite poziţionarea multiplă a ruloului, asigurând Controlul simplu al luminii în încăpere şi niveluri variate de luminozitate până la 100% opacitate.

Fără spălare – combinaţia trainică, rezistentă la murdărire, din poliester şi ţesătură cauciucată prin care nu trece lumina face ruloul uşor de întreţinut şi de curăţat fără reinstalare.

Sunt necesare mai puţin de 10 minute pentru instalarea ruloului cu o şurubelniţă, urmând instrucţiunile noastre de instalare pas cu pas, livrate cu toate produsele. Rulourile se potrivesc perfect, nu trebuie tăiate şi pot fi asamblate în 3 paşi simpli.

Instrucţiuni de instalare pas cu pas incluse în pachet.

Rulourile Dakea au o garanţie de 2 ani.

Rulourile opace Dakea sunt compatibile cu ferestrele de mansardă Dakea, VELUX®(inclusiv noua generație - V22), FAKRO®, Optilight®, Keylite®, Starlite®, RoofLITE şi DAKSTRA.