Roca

Lindab Roca este un sistem complet de invelitori, dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea continua a formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire pentru a obtine invelitori cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale.

Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc. Este de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica, iar aspectul natural este asigurat prin stratul final de granule minerale.

TIGLA METALICA LINDAB ESTE AUTENTIFICATA PE PARTEA INTERIOARA CU SIGLA COMPANIEI SI DATA PRODUCTIEI.

Avantajele acoperisului din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca, pe scurt:

• elegant si rezistent
• pentru constructii noi si renovari
• usor de montat si intretinut
• greutate redusa
• culori naturale
• garantie extinsa
• calitate superioara

ROCA TOSCANA - STILUL MEDITERANEAN

Roca Toscana este alegerea ideala pentru case cu arhitectura mediteraneana, forma profilului reproducand modelul olanelor caracteristice acoperisurilor Italiei, dar nu numai. Nuantele "dual tone" dau o nota eleganta si romantica acoperisurilor. Aspectul traditional si combinatiile pastelate de culori etaleaza o armonie perfecta cu natura, starnind admiratia tuturor privitorilor.

ROCA MADERA - STILUL SINDRILELOR DE LEMN

Roca Madera este inspirata de acoperisurile din sindrila, caracteristice cabanelor de munte, fiind alegerea perfecta pentru un acoperis rezistent, in culori sobre.

ROCA PRESTIGE - STILUL TIGLELOR SOLZI VECHI

Roca Prestige combina intr-un mod fericit rezistenta unui acoperis nou cu sarmul tiglelor solzi vechi, innobilate de vreme.

ROCA RUSTICA - STILUL TIGLELOR SOLZI

Roca Rustica vine sa completeze gama de profile cu imaginea caracteristica a tiglelor solzi, fiind alegerea potrivita pentru case cu aspect traditional.

ROCA SERENA - STILUL CONSACRAT AL TIGLELOR PROFILATE

Roca Serena reproduce intr-o forma inedita modelul tiglelor profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna.

MONTAJ

Datorita aspectului deosebit, inspirat de natura si traditie, datorita rezistentei sporite si a versatilitatii, sistemele de invelitori Lindab Roca pot fi folosite atat la constructiile noi, cu arhitecturi clasice sau moderne, cat si la renovari sau lucrari de restaurare.

Greutate redusa
Greutatea tiglei metalice Lindab Roca este de aproximativ 6.3Kg/mp, prin urmare folosirea ei te ajuta sa faci economii la transport, manipulare si chiar la montaj. Daca o folosesti intr-un proiect de renovare, structura de rezistenta a constructiei va putea prelua fara probleme greutatea acoperisului. Tiglele metalice din gama Lindab Roca au fost dezvoltate pentru a fi folosite ca invelitori in sisteme de acoperisuri subventilate, cu panta cuprinsa intre 14° si 90°.

Usor de montat si intretinut
Tigla metalica cu acoperire minerala Lindab Roca se livreaza pe baza de comanda, necesarul de materiale fiind calculat in functie de configuratia acoperisului tau. In plus, Lindab iti pune la dispozitie un intreg pachet de accesorii, suruburi si elemente de tinichigerie, toate pentru un acoperis complet.

Montajul se realizeaza de catre montatorii specializati in astfel de lucrari ai partenerilor autorizati Lindab.

Acoperisul realizat cu tigla metalica Lindab Roca nu necesita masuri speciale pentru intretinere. Praful si impuritatile depuse pe suprafata granulata vor fi indepartate de ploaie si zapezi. In zonele cu poluare intensa si precipitatii reduse, se recomanda inspectarea periodica a acoperisului si indepartarea prafului sau altor reziduuri prin spalare.

Garantie extinsa
Invelitorile din tigla metalica cu acoperire minerala Lindab Roca se comporta excelent chiar si in conditii de clima estreme: vant, ploi sau zapezi. Mai mult decat atat, iti oferim 50 ani garantie in sistem pro-rata la achizitia unui sistem complet de acoperis.

Daca iti doresti un acoperis deopotriva elegant si rezistent in timp, alege sistemele de invelitori Lindab!