Profile

Lindab Protectline include elemente specifice de racordare a sistemelor de protectie la orice tip de acoperis, de la tabla faltuita, tabla cutata, tigle metalice la tigle de argila sau beton, sindrila bituminoasa, ardezie etc.

ELEMENTE DE SIGURANTA

Elementele de siguranta la acoperis Lindab Protectline asigura protectia lucratorilor atat in exploatare, cat si in faza de montaj. Lindab isi concentreaza atentia in directia imbunatatirii sistemului si dezvoltarea de solutii noi, care usureaza montajul si cresc eficienta in lucru, contribuind la scaderea costurilor.

Sistemul Lindab Protectline include componente cu ajutorul carora se asigura accesul si care permit deplasarea in conditii de siguranta pe acoperis:

- tije de asigurare
- pasarele
- scari de perete si acoperis
- balustrade

PARAZAPEZI TUBULARE SI GRILAJE

Acoperisurile in panta reprezinta un pericol potential chiar si pentru cei care se deplaseaza dedesubt. Ganditi-va doar la ce se poate intampla iarna! Parazapezile Lindab pot fi montate pe orice tip de acoperis si elimina riscul alunecarii bruste a maselor mari de zapada. In functie de marimea acoperisului si zona de incidenta, Lindab va pune la dispozitie doua sisteme de protectie distincte:

PARAZAPEZI TUBULARE

Pentru acoperisurile cu suprafata si/sau panta mica sau in zonele cu ninsori sporadice puteti folosi sistemul de parazapezi tubulare cu doua sau trei tuburi orizontale. Alegerea se face in functie de panta acoperisului si gradul de importanta a caii de acces adiacente. Pentru trafic auto sau parcari se pot folosi doua tuburi, insa in cazul trotuarelor si acceselor pietonale se vor instala trei tuburi.

GRILAJE

Pentru zonele cu ninsori abundente sau acoperisuri cu acumulari mari de zapada Lindab recomanda folosirea grilajelor parazapada.

Consolele HSNÖB/HSNÖH permit montarea parazapezilor pe invelitori de tigla, cu fixare pe sipcile suport sau astereala, de la caz la caz.
Grilajele SNÖ pot fi livrate in doua lungimi: 2070mm si 3060mm.
La montaj, acestea se vor suprapune in lungime pe 90 mm.
Consolele suport se fixeaza la intervale intre 800 – 1200 mm, in functie de zona de zapada in care este incadrata constructia.