Porti de Garaj

PENTRU FATADE CU STIL

Disponibile intr-o larga gama tipodimensionala, portile de garaj Lindab Doorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componente portilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata. Sistemele de rulare sunt robuste si au o functionare silentioasa, iar panourile rezista bine la intemperii si necesita minimul de ingrijire, avand nevoie doar sa fie spalate din cand in cand. In plus, poarta de garaj de la Lindab imbunatateste ansamblul arhitectural al casei tale, te ajuta sa securizezi ansamblul de locuit si-ti face viata mai comoda si mai usoara.

Portile de garaj Lindab Doorline sunt confectionate din panouri tip sandwich cu grosime de 46mm ce ofera un grad sporit de termoizolare, nu absorb umezeala si-ti protejeaza incinta impotriva prafului si musafirilor nedoriti. Fetele exterioare sunt confectionate din otel rezistent intr-o bogata gama coloristica. Produsele noastre respecta cele mai noi norme europene in domeniu (EN 12453 si EN 13241-1) si sunt marcate CE.


Portile de garaj Lindab Doorline se confectioneaza la comanda, in functie de dimensiunile golului pe care urmeaza sa fie montate. Daca ai nevoie de o poarta de garaj care sa se protriveasca proiectului tau, nu de un proiect care sa se potriveasca portii achizitionate - Lindab Doorline este solutia. Cu deschideri intre 1000 - 5600mm si inaltimi intre 1800 – 3000mm, portile noastre iti vor rezolva problema.


Siguranta in exploatare a portilor de garaj Lindab Doorline este prioritatea noastra. Portile noastre sunt prevazute cu protectie in cazul ruperii arcurilor si cablului iar in cazul actionarii electrice poarta este prevazuta cu oprire de siguranta la intalnirea obstacolelor. Adauga la acestea si sistemul de prevenire a prinderii degetelor intre panouri "Finger Protection", patentat de Lindab si ai siguranta garantata.


De-a lungul perioadei de utilizare o poarta de garaj e supusa la nenumarate solicitari mecanice; de aceea panourile pentru portile noastre sunt fabricate avand rezistenta ca prioritate. Miezul de polistiren extrudat de 46mm este imbracat in tabla de otel pe ambele fete si rigidizat suplimentar cu benzi de otel pentru ca panourile sa reziste cu succes atat la presiunea vantului, cat si la loviri accidentale.


Portile de garaj Lindab Doorline sunt usor de montat. In pachet vei gasi kit-ul complet ce include toate componentele necesare asamblarii si montajului portii precum si instructiunile detaliate de instalare.


Avantajele portilor de garaj Lindab, pe scurt:
• design atractiv
• culori clasice sau moderne
• structura sandwich pentru rezistenta sporita
• 46 mm pentru termoizolare superioara
• sisteme de siguranta si protectie
• confectionate la comanda
• usor de montat si intretinut
• actionare automatizata
• ecologice