Acoperis Faltuit

PERFORMANTA SI DURABILITATE

Clasic si fara varsta,elegant si adaptabil atat la cerintele arhitecturii moderne, cat si la arhitectura secolelor XVIII si XIX, acoperisul din tabla faltuita se dovedeste o solutie eleganta si cu un mare potential estetic.Tehnica faltului dublu si fixarea prin intermediul clipsurilor speciale,fac din acoperisul faltuit o solutie armonioasa si completa.
Materialul, tabla plana combina eleganta  cu economia datorita costurilor scazute de intretinere, este recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor.
Acoperisul faltuit Lindab Artline este o solutie armonioasa si completa, atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi.

Tabla plana faltuita este invelitoarea clasica de tabla, folosita astazi mai ales pentru reconditionarea caselor cu o arhitectura speciala, la care se doreste pastrarea elementelor constructive distinctive (case boieresti, conace, muzee, case memoriale etc.).

Realizat din tabla de otel prefaltuita, acest tip de acoperis prezinta in mare parte aceleasi caracteristici ca si tigla metalica: rezistenta, durabilitate in timp si greutate redusa. Materialul este tabla de otel de 0.6 mm, zincat la cald (ZN 350 g/mp) fiind extrem de maleabil, ceea ce permite acoperirea oricaror suprafete, de la sarpante simple cu linii drepte pana la suprafete curbe si forme indraznete.

Lindab Artline este disponibil in 16 nuante coloristice, cu acoperire High Build Poliester lucioasa sau mata, plus varianta Aluzinc – un aliaj de aluminiu, zinc si titan. Stratul final High Build Poliester confera acoperisului o excelenta protectie anticoroziva, in timp ce varianta Aluzinc asigura o foarte buna durabilitate.

Gama de culori Lindab Artline: alb, negru, gri deschis, silver metalic, grafit, gri inchis, gri zinc, gri neutru, galben auriu, maro, albastru deschis, albastru marin, caramiziu, rosu inchis, aramiu si verde inchis.

Avantaje

• imbraca orice forma, de la linii simple pana la suprafete curbe
• pentru cladiri vechi, renovate sau restaurata, dar si pentru cladiri noi
• pentru acoperisuri cu panta intre 5 si 90 de grade
• costuri scazute de intretinere
• durata mare de viata
• gama variata de culori

Configurator Culori Acoperis Faltuit